Vilket lyft för min sömn!

Hallå bloggen!

Det har varit lite bloggtorka här ett tag men jag har inte riktigt känt inspirationen för att skriva något. Under större delen av våren och sommaren var det mycket jobb och jag kände mig trött och sliten för det mesta. Jobbet medförde också en stress som säkerligen bidrog till att jag hade problem med att sova.

Det blev ett par sömnlösa nätter och jag hade svårt att komma till ro. Det var också flera tillfällen då jag vaknade mitt i natten och hade svårt att somna om och bara låg och stirrade i taket.

Under en ganska lång tid tog jag inte tag i detta problemet men när det var dags för semester kände jag mig helt färdig och bestämde mig för att det var dags att förbättra min situation och framförallt se till så att jag sover bättre.

Det första jag gjorde var att bestämma mig för att investera i mig själv och i min hälsa. Detta beslut gjorde det enkelt för mig att investera i min egen sömn. För att verkligen rivstarta den här omställningen så köpte jag en sprillans ny kontinentalsäng som är hur skön som helst.

Detta var helt klart det enskilt viktigaste jag gjort under det gångna året för att både ta hand om min hälsa men också för att sänka min nivå av stress. Att gå och lägga sig skönt på kvällen och sedan veta att jag har en god natts sömn i en skön säng att se fram emot är en oerhört skön känsla och denna känsla ska jag verkligen se till att njuta av varje dag.

En annan sak som kändes väldigt viktig var att jag till slut bestämde mig för att inte ligga och scrolla med telefonen i sängen. Detta trodde jag inte skulle ha någon större effekt men det har verkligen hjälpt mig med att somna snabbare och inte ligga vaken och tänka lika mycket som jag gjorde förut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *