En X-faktor

Hallå kära läsare! Idag är det dags för bloggen att handla om byggen och byggnation. Som ni vet har jag aldrig varit mycket till en byggare själv. Född med tummen mitt i handen som man brukar säga. Inte särskilt händig. Ett hopplöst fall med hammare och spik. Ja, ni hajar säkert poängen vid det här laget.

Så när det var dags att bygga om hemma i huset kände jag att det här blir inget gör det själv projekt, den tanken slog mig direkt. Jag visste att jag behövde hjälp med byggnation och började söka runt efter ett företag som kunde hjälpa mig.

En kompis tipsade mig om X i Sverige så jag sökte rätt på deras hemsida och surfade runt lite där. Jag måste säga att första intrycket var bra, de kändes proffsiga och seriösa och hade utförliga beskrivningar av de olika tjänsterna som de erbjuder.

Eller har, ska jag säga, för hemsidan ser likadan ut idag som den gjorde innan jag tog kontakt med dem.

Nästa steg blev såklart att plocka upp luren. Jag slog numret till X i Sverige och i andra änden av den berömda tråden plockade en mycket trevlig herre upp luren.

Jag beskrev mina tankar kring byggnationen och berättade i detalj vad jag behövde hjälp med. Givetvis missade jag några viktiga detaljer men den trevlige herren lyssnade uppmärksamt och ställde följdfrågor så att jag på så vis kunde fylla i den nödvändiga informationen jag missat att nämna.

Vi bokade en tid för möte och ett par dagar senare kom en annan trevlig herre från X i Sverige ut och tittade på huset. Han inspekterade vad som skulle göras mycket noga och lovade att åka hem och räkna på det.

Jag hade stålsatt mig för att det skulle bli dyrt men jag fick ett bra pris och jobbet blev proffsigt utfört. Jag måste säga att jag blev supernöjd!

//Emil

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *