Sommarens planer

Hej på er, era lustigkurrar!

Nu har jag äntligen fått sommarens planer klara och det kommer att bli en väldigt spännande sommar. Jag har nämligen skaffat en husbil som jag och mina kompisar ska åka på roadtrip med. Vi planerar en härlig tripp ner till Europa och i gruppen finns flera olika önskemål. Vi ska försöka få till det så att alla får välja ett resmål där vi stannar i ett antal dagar.

Mitt resmål som jag väljer kommer att vara Berlin. Jag har googlat fram en härlig camping där och tanken är att vi ska unna oss lite stadsliv eftersom att vi kommer att bo på flera olika platser som är mer naturnära. Det finns mycket att se i Berlin och jag känner också att det kommer att bli en fin avslutning på resan eftersom tanken är att vi tar det på hemvägen.

Jag hade dock först tänkt välja Comosjön eftersom det förmodligen är Europas vackraste plats men min vän Henrik hade redan valt det, så då får jag två härliga platser i en smäll.

Erik valde Venedig vilket också kommer innebära en del stadsliv. Eftersom den staden är byggd kring kanaler och vattendrag blir det förstås svårt att parkera husbilen där, men vi får helt enkelt ställa av den i några dagar och ta in på ett vandrarhem i den vackra staden.

Axel har bokat in ett besök på en vingård i Frankrike där vi får övernatta och bo i vår husbil i tre dagar. Vi kommer att få se hur tillverkningen av vinet går till på den pittoreska vingården och det har verkligen varit en dröm för Axel, så det ska bli kul att se honom få uppleva det.

Slutligen ska vi hinna med en tripp till de österrikiska alperna vilket Marcus har valt. Där ska vi vandra och njuta av vidderna. Det kommer att bli häftigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *