Följ med på hockey!

Tre dagar innan valet har jag kampanjfinal i samband med Modo Hockeys säsongspremiär, hemma mot Örebro.

Min återvalskampanj kommer att vara matchsponsor. Vi kommer att vara ett stort gäng som står i entrén och möter modofans och väljare. Det är en stor ära att kunna kombinera en riktigt vass kampanjaktivitet med att göra en insats för laget jag håller närmast hjärtat.

Nu utlyser jag en liten tävling. Jag vet att många gör kampanjinsatser i det lilla. Skriver positiva saker på facebook, delar ut några foldrar eller bara talar väl om Centerpartiet och dess kandidater. En av alla dessa sympatisörer och ambassadörer kommer att få haka på till hockeyn.

Vill du lägga vantarna på två biljetter till Modos hemmapremiär, fyll i formuläret nedan. Du får två matchbiljetter, trerätters middag i ”matchens företag”-logen och möjlighet att utse och dela ut priset som matchens lirare i de bägge lagen. Vinnaren utses måndag den 8 september.

Annonser