Möt bondeutredaren i Västernorrland

En inbjudan från mig och LRF Västernorrland:

Måndag den 2 december tar vi regeringens Konkurrenskraftutredare, ”Bondeutredaren”, Rolf Annerberg på Västernorrlandstur. Vi delger honom våra kunskap om möjligheter och hinder som finns för positiv utveckling avseende jordbruk och trädgårdsnäring – med fokus på primärfunktion. Riksdagsledamot Emil Källström (c) som initierat besöket är med på resan Du är varmt välkommen att delta vid frukostmötet kl. 10-11, Wärdshuset i Liden, Lidenvägen 92.

Anmälan till Margareta Hedlund senast torsdag 28 november, 072-23 23 815, margareta.hedlund@lrf.se

Efter frukostmötet tar vi Rolf vidare till ett urval av gårdar som visar på en bredd av olika förutsättningar. Turen slutar i Ångermanlands norra delar till kvällen. För den som vill vara med i Undrom (vid lunchtid) eller i Bredbyn (på eftermiddagen), mejla till Margareta Hedlund.

LRF har börjat på en lista med 35 punkter som förslag till Konkurrenskraftutredningen som beräknas vara slutförd vid årsskiftet. En kort presentation görs vid inledning av frukostmötet.

Annonser