Jag kandiderar 2014

Kampanjbild Emil 2014

Om ett drygt år är det dags för 2014 års riksdagsval. Det kommer bli ett viktigt val för Norrland och Sverige. Jag kommer att vara med i matchen.

Centerpartiet går bra i Norrland, enligt SCBs senaste undersökning. Dessa siffror gäller i allra högsta grad Västernorrland. Uppgiften inför valet blir att fortsätta, stärka och sprida den utvecklingen.

Centerpartiet behövs. Det är vi som sätter fokus på Norrlands och Sveriges verkliga framtidsfrågor.  Vi behövs för att stärka företagsamhet, förnyelse och innovation. Vi behövs för att skapa förutsättningar för att hela Sverige ska växa. Vi är det hållbara valet i svensk politik.

Sedan valet 2010 har jag i riksdagen arbetat för en mängd frågor, alla med bäring på utveckling av Sverige och Västernorrland. Det har handlat om allt från att utveckla den digitala infrastrukturen till att rädda surströmmingen undan förbudsivrande socialdemokrater och byråkrater i Bryssel. Jag har varvat det långsiktiga politiska påverkansarbetet med handfasta projekt som AB Västernorrland eller Myckelgensjö Åstadkommation.

Allt detta vill jag fortsätta med. Fyra år är en lång tid men politikens kvarnar mal sakta. Det finns mer att åstadkomma. Många segrar är ännu inte vunna.

Under sommaren pågår medlemsomröstningen bland länets centerpartister. Jag hoppas få förtroendet att stå på riksdagslistan för Centerpartiet i Västernorrland. Väl där kommer jag jobba hårt för att vinna västernorrlänningarnas röster. Ju fler röster, desto större blir Centerpartiets viktiga roll i länets och landets politiska liv.

– – –

Vill du vara med och kämpa i kommande valrörelse? Kontakta mig.

Annonser