Tillväxtkassor i Västernorrland

Kom och lyssna till hur en lokal tillväxtkassa kan skapa möjligheter på landsbygden!

Den 24 maj turnérar riksdagsledamot jag tillsammans med representanter från bland andra Inlandsinnovation runt i Västernorrland för att berätta om hur man med gemensamma krafter kan skapa bättre ekonomiska förutsättningar för utveckling av entréprenöriella idéer på landsbygden.

Första stoppet är frukostsoffan i Timrå, därefter väntar lunchmöte 12.00 på Björnstugan och 15.00 gästas Bjästabackens servering. Vi ackompanjeras av Cathrin Johansson som leder Innovationsprojektet på LRF Västernorrland. Cathrin kommer att informera om de möjligheter som Innovationsprojektet skapar för länets invånare under 2013.

Är du intresserad av tillväxt på landsbygden och tycker att det här låter intressant? Anmäl dig till cathrin.johansson@lrf.se för att medverka på Björnstugan eller vid Bjästabackens servering. Anmälan till Timrå görs på http://www.timra.se/anmalan

Annonser

One thought on “Tillväxtkassor i Västernorrland

Kommentarer inaktiverade.