Inlandsinnovation kommer till Västernorrland

Välkommen till möte med Inlandsinnovation den 20 januari!

Emil Källström, riksdagsledamot för Centerpartiet har tagit initiativet och bjudit in Inlandsinnovations VD Gunnar Olofsson på besök till Västernorrland. Vi vill ge dig möjligheten att ta del av detta initiativ, kanske kan ditt företag eller din organisation ha nytta av att veta mer om Inlandsinnovation?

Lite om Inlandsinnovation saxat från deras hemsida: ”Statligt tillväxtkapital för innovationer och företagande Inlandsinnovation är ett nystartat statligt venture capital-bolag. Vi verkar för att öka tillväxtpotentialen och den internationella konkurrenskraften för företag i norra Sveriges inland. Vår totala finansieringsram är 2 miljarder kronor. Med vår finansiella styrka och samlade erfarenhet kan vi vara en aktiv och stabil partner för såväl investerare som företag i regionen.” Läs mer om Inlandsinnovation på: http://www.inlandsinnovation.se/

Fredagen den 20 januari 2012:

 07.30 – 09.00 Frukostmöte i Bredbyn Lokal: Bredbyns Gästgiveri, Bredbyn. Ansvarig för mötet: LRF

 11.30 -13.00 Lunchmöte i Sollefteå Lokal: Restaurang Toledos, Storgatan 50, Sollefteå. Ansvarig för mötet: Svenskt Näringsliv

 16.00 – 17.30 Middagsmöte i Ånge Lokal: Meddelas senare. Ansvarig för mötet: Företagarna

Anmälan görs via e-post till sundsvall@svensktnaringsliv.se  Kom ihåg att ange vilket av mötena du vill delta på. Sista dag för anmälan är 17 januari

Varmt välkomna önskar LRF, Företagarna och Svenskt Näringsliv

Annonser