Nya uppdrag

I och med att Centerpartiet förnyat partiledning och departementstjänstemän sker det också förändringar i Riksdagsgruppen. Jag vill passa på att gratulera Anders W Jonsson som i tisdags valdes till ny gruppledare för Centerpartiets riksdagsgrupp.

I finansutskottet sker det för min del intressanta saker. Annie Lööfs tidigare ersättare, Per Åsling, går nu in som ordinarie i utskottet och därmed ekonomisk-politisk talesperson. Den ersättarplats som Per Åsling lämnar efter sig får jag förtroendet att beträda.

Det känns fantastiskt kul att få detta förtroende från riksdagsgruppen och att få börja jobba med dessa viktiga frågor mer aktivt. Centerpartiets röst behövs i den ekonomiska politiken – Nu får jag vara med och vässa centerprofilen ytterligare.

Jag bär med mig mina värderingar om att skapa ett Sverige som är friare, grönare och mer decentralistiskt. Detta är viktigt för folk, företag och föreningar.

Slutligen ska det givetvis bli kul att börja hänga med Anders Borg på en mer regelbunden basis.

Annonser