”Källström: ‘Har gjort en Juholt'”

Källström: ‘Har gjort en Juholt’

Annonser

2 thoughts on “”Källström: ‘Har gjort en Juholt'”

  1. Hej. Nu är jag ingen sympatisör av Centerpartiet men måste säga att jag tycker du gjort bra och som enskild politiker har jag respekt för dig. Är själv en lågavlönad arbetare och har tyvärr ett stort förakt för er riksdagspolitiker som kammar hem ca 500 % mer i lön än vad jag gör trots 12 års utbildning. Får se om jag ligger på soffan nästa val eller faktiskt ger något av partierna mitt förtroende.

  2. Credit till Emil, likt ovanstående är jag ingen (c)-sympatisör heller, men Emil står rakryggat utan trixande,slingrande för det han har gjort.

    Normalt sett så tar politiker time-out – där vanligt folk får time-in på adekvat anstalt 🙂

Kommentarer inaktiverade.