Välkommen till Myckelgensjö Entreprenörskapsforum

Nedan ser du inbjudan till Myckelgensjö Entreprenörskapsforum – en kul grej jag arrangerar tillsammans med Jonna Jinton, Markus Edlund och Frida Bylund. Alla tre har Jonna, Frida och Markus nåt framgång och uppskattning för sitt företagande och engagemang. Ingen verkar dock ha reflekterat över att dessa tre kända, unga entreprenörer faktiskt kommer från samma bygd (visst, det är 13 km mellan Myckelgensjö och Grundtjärn men i ett globalt perspektiv så… =)

Nu ska vi gå till botten med vad som är så speciellt i Myckelgensjö – hur det kan bli ännu bättre och vilka lärdomar andra bygder kan dra. Vi ses där!

Välkommen till sommarens intressantaste seminarium – Myckelgensjö Entreprenörskapsforum!

 

I byn Myckelgensjö i västra Örnsköldsviks kommun blomstrar entreprenörskapet. Företagarna Markus Edlund, Frida Bylund och Jonna Jinton är alla unga och har nått framgång och uppskattning för sitt entreprenörskap och engagemang i och kring Myckelgensjö. Onsdagen den 20 juli ställer vi oss frågan – varför är det just i Myckelgensjö dessa unga företagare blomstrar? Finns det lärdomar för andra bygder och byar i Norrland – och hur kan redan framgångsrika entreprenörer bli ännu bättre?

 

Program

14.00 Välkommen – varför är vi här? – Emil Källström

 

14.15 Presentationer av Myckelgensjöföretagarna Frida Bylund, Markus Edlund och Jonna Jinton

 

15.00 Kaffe och Myckelgensjöglass

 

15.30 Samhällsentreprenörskap på landsbygd – exemplet Trångsviken – Carina Asplund. Carina är engagerad i Trångsviksbolaget och forskar om Samhällsentreprenörskap vid Mittuniversitetet

 

16.15 Avslutande diskussioner, reflektioner och frågor under ledning av Emil Källström

Välkommen till ett intressant offentligt samtal i Myckelgensjö Föreningshus!

 

PS. Glöm inte att det samma kväll, klockan 18.00, är Visafton på Gammelgården i Myckelgensjö

.

Annonser