”Beslut om surströmmingsdispens dröjer”

Beslut om surströmmingsdispens dröjer

Annonser

One thought on “”Beslut om surströmmingsdispens dröjer”

  1. Man kan undra om SAP har samma ”goda” informationskonsulter som Livsmedelsverket?
    Beslutet i sverige blev balanserat och bra. Självklart ska det informeras så att individen kan göra sitt eget val från lättillgängliga fakta. Alla, inklusive kvinnor i fertil ålder och barns föräldrar, kan välja själva om man ska röka, snusa, köra bil, ha oskyddat sex, äta Östersjöfisk eller rösta. (Fast SAP verkar vara ett osäkert kort i det här fallet!)
    I efterhand var det nog synd att regeringen inte sökte en ”bred uppgörelse” i den här frågan. Då hade kanske SAP kunnat hålla bättre reda på sitt folk. Åsa riskerar en hel näring/kultur för att hon vill frånta oss beslutsrätten om vad vi äter!

Kommentarer inaktiverade.