Börjar bloggandet bli omodernt?

Kollar man bakåt i tiden längs mina blogginlägg dröjer det egentligen till den 23 februari tills man hittar ett verkligt blogginlägg, i betydelsen ord och tankar som skrivs och tänks exklusivt för just emilkallstrom.se. Övriga inlägg är hänvisningar till artiklar och veckoscheman. Går man tillbaka 1-2 år i tiden försökte jag skriva blogg minst 3-4 gånger i veckan, ofta fler än ett inlägg per dag.

Detta skulle man ju delvis kunna skylla på att jag numera sitter i riksdagen, med allt vad det innebär för tid till fritt spånande och tänkande. Jag tror dock inte att det är hela sanningen. Idag på morgonen har jag skickat ut två Twitterinlägg:

Det jag för några månader hade skrivit en liten bloggtext kring, kanske kompletterat med ett inklippt citat från artikeln ifråga, har nu blivit några snabba tweets.

Bloggen kommer alltid vara en bra plattform för länkningar till artiklar, bilder, kalender och, ibland, längre texter. Men jag kommer nog aldrig gå tillbaka till tiden då bloggandet innebar dagliga längre kommentarer. På gott och ont.

Annonser