Det var bara en tidsfråga

Jag har träffat Thorbjörn Westman en gång. Han verkade vara en trevlig prick i verkliga livet.

Detta gäller dock inte på insändarplats. Alla lokaltidningar har några exemplar av mänskliga megafoner som skriver alldeles för ofta och alldeles för onyanserat. Personligen finner jag det inte mödan värt att läsa ett alster signerat Thorbjörn Westman – skattebetalare, sörlidenbo, socialdemokrat eller vad han nu brukar skriva under med. Han skäller alltid på de onda borgarna, som bär skulden till allt ont.

Det var helt enkelt bara en tidsfråga innan han inte bara skulle gå över gränsen utan, med Anders Rönmarks ord, skulle ”springa mot gränsen, hoppa jämfota över den med ett glädjetjut, fortsätta att springa och aldrig titta tillbaka” (min tempusförändring).

Moderaterna är som Hitler

Att han dessutom inte har vett att göra en ordentlig pudel säger allt om den bunkermentalitet som i åratal producerat opinionsbildningens motsvarighet till Epatraktorer.

Annonser

2 thoughts on “Det var bara en tidsfråga

  1. Ja du Emil, om du hade gett dig ut i verkligheten så hade du kanske hört flera som jämför Alliansregimen med Hitlertyskland och framför allt så hade du fått se efterverkningarna av Alliansens utsorteringspolitik. Arbetsförmåga? Det vet inte ni politiker vad det innebär! Men personal på Försäkringskassan har myntat stupida uttryck så som ”kan du blinka så kan du jobba!” Där har ni i Alliansen kontentan av er politik och den är inte ett dugg bättre än nazismen!Välkommen ut i verkligheten och hjärtligt välkommen att prova på Fas 3 i Jobb och Utvecklingsgarantin, er egna nystartade slavmarknad för statliga slavar!
    Fascistoida tendenser är all jag kallar det!

Kommentarer inaktiverade.