Sollefteå i eftermiddag

Jag kommer att jobba hårt för att vara en tillgänglig och närvarande riksdagsledamot. Därför har jag nu börjat boka in möten och studiebesök i länets alla kommuner så att alla hörn är avverkade innan jul. När det börjar bli dags för skinka och gröt hoppas jag också ha träffat regionala företagar- och ungdomsorganisationer, för att nämna några exempel.

Idag rivstartar jag med att besöka energibolaget Statkraft i Sollefteå tillsammans med Maria Wennberg. Det blir också ett kretsmöte med Sollefteåcentern innan jag beger mig tillbaka för att ta nattåget till Stockholm.

Jag tycker att det är viktigt att inte köra fast sig i utskottsarbete och läsning av handlingar i Stockholm. Det är såklart viktigt att sköta den delen av riksdagsarbetet, men för mig är det viktigaste att vara på plats i länet och lyssna till Verklighetens Folk, om man så vill.

Annonser