Mediasvep

Resultatet av kryssräkningen har resulterat i lite mediaexponering:

I Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland skrev de först i onsdags om att jag var nära riksdagen, för att sedan på torsdagen konstatera att det var klart. På ledarplats konstaterar Anders Rönmark att det är nu arbetet börjar, medan Susanne Sjöstedt funderar på om man egentligen borde få kryssa in sig hursomhelst.

Också Webben 7 rapporterade först att det såg bra ut, och sen att det var klart. Sundsvalls Tidning berättar också hur det gick.

Mittnytt uppmärksammade på onsdagen att det typ var klart. Sveriges Radio P4 Västernorrland rapporterade idag att det är klart vilka som blir länets riksdagsledamöter. Tidigare i veckan rapporterade man att det var många som kryssat mig.

DN.se skriver idag att jag kampanjat på Facebook. I dagens Aktuellt sände man också ett inlägg om mig och två andra unga riksdagsledamöter. Det kan man se här.

I bloggosfären vill jag framför allt framhålla mästerbloggaren Dick Erixon som lyfter fram alla de som kryssat in sig i riksdagen. Jonny Lundin visar också vilken stor människa han är genom att lyckönska mig.

Annonser