Jakob, Jakob gamle vän

I fredags satt jag ute på den Östergötska vischan och gnällde lite på SJ, för att de förkortade Vi Ungas förbundsstyrelsemöten pga alla förseningar.

En som inte stannade vid lite gnäll var Jakob Sjöström, en förbundsstyrelsekollega till mig. I frustrationen över före detta Statens Järnvägar har han dragit igång en veritabel vendetta mot företaget. Senaste attacken går att beskåda på Jakobs blogg:

Vill lämna ett tips inför framtiden till SJ som företag:

Börja nischa er inom något ni faktiskt klarar av. Förslagsvis turistresor med sightseeing och oväntade stop/besök i diverse öde bygder… Lyckades Gevalia förknippa oväntade besök med något positivt så borde ni klara att marknadsföra oväntade stop som något positivt.

Kanske kan ni även ta lite marknadsföring från kinderägg? ”Hos oss är det en stor överraskning om du kommer fram i tid!”

Hela svadan går att beskåda här.

Ljuspunkten i mörkret är väl att det svenska järnvägsmonopolet snart är ett minne blott. Snart kommer vi, på många linjer, kunna välja andra operatörer än de i mångt och mycket odugliga SJ. Bra där, Alliansen.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One thought on “Jakob, Jakob gamle vän

Kommentarer inaktiverade.