”Nitlott för Källström”

Ovanstående är, typ, en rubrik i dagens ÖA, i en artikel som handlar om Centerpartiets nomineringsprocess till riksdagslistan. Rubriken syftar på att det lottades mellan mig och Kjell Bergkvist i Sundsvall om riksdagslistans tredjeplats, när nomineringskommittén skulle fastställa sitt förslag.

Den slutgiltiga listan kommer att spikas i Härnösand den 20 februari. Den som lever får se.

Det är kul att de lokala och regionala medierna försöker följa partiernas nomineringsprocesser. Det är ofta ganska spännande tillställningar. Det hade varit bra för det politiska intresset om man försökte lyfta fram även politikens mer spännande element, och inte bara trista kommunfullmäktigemöten.

Sitter för närvarande i ett bonnakök utanför Valdemarsvik i Östergötland. Vi Ungas förbundsstyrelse har möte i dagarna tre, ett möte som nu blir lite kortare än planerat tack vare SJs oförmåga att sköta sin kärnverksamhet – att se till att tågen kommer fram i tid.

Annonser

6 thoughts on “”Nitlott för Källström”

 1. Gör SJ AB statligt (igen) så kanske det fungerar (igen).

  Tråkigt att höra om nitlotten… Får hoppas på många kryss! 🙂

 2. Kalle: Ja, fan vad jag är bitter!

  Jag kommer att driva Sveriges genom tiderna bittraste kampanj. Mina slagord kommer vara ”Det kommer aldrig gå” och ”Dra åt skogen” (jag tänker mig att det senare kommer locka desillusionerade skogsägare).

  Jag kommer att gnälla mig igenom alla debatter, och sura ner mig totalt när det ges tillfälle på till exempel insändarplats.

  Med tanke på detta upplägg undrar jag om du, kommenteraren bakom pseudonymen Kalle (Anka) vill bli kampanjgeneral? Att döma av det jag sett från dig här i spalterna skulle du passa perfekt.

 3. With havin so much written content do you ever run
  into any issues of plagorism or copyright violation?
  My website has a lot of unique content I’ve either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any ways to help prevent content from being stolen? I’d genuinely appreciate it.

Kommentarer inaktiverade.