Bra rutet, Katrin!

Idag skriver världens grymmaste Katrin Karlström på ÖAs insändarsida. Den är för dagen obligatorisk läsning.

Vi har valt att leva och verka på små orter i kommunen. Att vi inte kan få samma service som i tätorten är vi fullt medvetna om. Jag har fem mil till mitt jobb. Det är dyrt att köra bil men jag har valt det för att jag tycker att det finns en livskvalitet för mig och min familj. Vi arbetar hårt för att vår bygd ska vara trivsam. Ingen är rädd att arbeta ideellt, ska det bli något får man göra det själv. Vi vill behålla vår skola, vår affär och då får man ge mycket av sig själv.

På Örnsköldsviks landsbygd har vi engagerade människor med driv. Som inte väntar på att någon annan ska fixa än det enda, än det andra. Istället för att ta tillvara den resursen, väljer vänstermajoriteten att steg för steg slå undan fötterna för den. Oklokt, och direkt stötande.

Annonser

One thought on “Bra rutet, Katrin!

  1. TACK Emil… Det värmer med dina ord! Du må tro jag har fått många trevliga samtal idag. Så helt fel ute kan man ju inte vara! Har även varit inne på allehanda.se och svarat på lite kommentarer.
    Ha´re gott

Kommentarer inaktiverade.