Vänsterns interpellationer

Vänsterpartiet i Örnsköldsvik är den perfekta hejaklacken till sossarna. De lägger inga egna budgetförslag. I varje viktig fråga står man på samma sida i omröstningarna, oavsett hur det låtit i argumentationen. Man vågar liksom inte utmana socialdemokratin från vänster. Som liberal har jag väl inget emot det, men stans vänsterpartister borde väl vilja vara lite vassare?

Ett stående inslag vid Örnsköldsviks kommunfullmäktigesammanträden är en eller flera interpellationer. De ställer sina frågor, får ett ganska lamt svar och nöjer sig med det.

Idag frågar man ansvariga sossar om vad kommunen gör för att alla barn ska ha tillgång datorer, och om Paradisbadets handikappanpassning.

Som vanligt tar folk chansen att begära ordet och framföra de konstigaste citat. Idag har vi fått höra att invandrare borde nöja sig med andras avlagda datorer, att kepsar är dyra och allmänt blandande av äpplen och päron.

Annonser

One thought on “Vänsterns interpellationer

  1. det är ju lite sjukt att just invandrarna skulle behöva nöja sig. Samtidigt känns det jävligt dumt att det inom många kommuner slängs en hel del datorer det inte är nått större fel på. Formatera och skänk bort, eller sälj för löjligt billig penning.

Kommentarer inaktiverade.