I Härnösand får alla betala politikernas facebooklek

Jag har i några tidigare inlägg hissat Härnösand. Kommunledningen har under mandatperioden genomfört många framsynta, kloka reformer.

För att åstadkomma någon form av balans, är det väl inte mer än rätt att härnösandarna får kritik när den är berättigad. Som idag. För nu verkar det som man lagt skattepengar på att lära politiskt engagerade att twittra och använda facebook. Vilket trams.

Annonser

3 thoughts on “I Härnösand får alla betala politikernas facebooklek

  1. nja men är det verkligen det? om väljarna idag inte känner sig tilltalade till att ratta in 2:an och lyssna på debatter så måste man ju vinna deras uppmärsamhet på ett annat sätt. tiderna förändras, folk förändras och då måste ju politikernas vägar till väljarna förändras de med.

    Spontant kan man ju tänka att det här är det naturliga urvalets sätt att rensa bort gamla gubbar från deras poster och äntligen få in lite nytt blod. Och visst, nytt blod är aldrig fel. Men ska man verkligen utesluta äldre, enbart för att de saknar kunskapen? Det bästa är väl om man kan ta fram de som uttrycker ens åsikter bäst. Och då måste man ju försöka ge alla möjlighet till det. Så tänker jag spontant…

  2. Äldre ska absolut inte uteslutas ur någonting. Min äldsta vän på facebook är född 1934, och hon skaffade det helt utan kommunala kurser.

    Det är inte skattebetalarnas ansvar att betala arvode till kommunstyrelseledamöter och föreläsare för att prata om twittrande. Finns behovet får partiernas egna organisationer lösa det, med partiernas egna pengar (som även dessa i vissa fall till fullo kommer från skattepengarna, men mer om detta någon annan gång…)

Kommentarer inaktiverade.