Medlemsomröstning i Västernorrlandscentern

 

Just nu är medlemsomröstningen bland länets centerpartister i full gång. Deadline är 30 november. Jag ställer upp på riksdagslistan och till Örnsköldsviks kommunfullmäktige. Min kandidatpresentation lyder som följer:

Centerpartiet måste ha ledartröjan i debatten om Norrlands framtidsfrågor. Vi kan leda utvecklingen. Jag är beredd att jobba hårt för att Centerpartiet skall vara det självklara alternativet för de som tror på en positiv utveckling i Norrland och på landsbygden.

Jag kandiderar eftersom jag vet att Norrland kan bättre. Jag tror stenhårt på att vi kan vända den negativa utvecklingen i Norrland, och jag tror lika stenhårt på att svaret ligger i liberala reformer, företagande och entreprenörskap.

Är du centermedlem, kryssa gärna in mig på en så hög plats som möjligt. Du gör skillnad.

 

Annonser

2 thoughts on “Medlemsomröstning i Västernorrlandscentern

Kommentarer inaktiverade.