High Coast Airport?

Nu finns möjlighet för alla att vara med och namnge min favoritflygplats – den som i dagsläget heter Kramfors/Sollefteå flygplats.

Är det High Coast Airport som låter bäst? Eller satsar vi på Nylanda? Nåt annat?

Gör din röst hörd!

Uppdatering: Efter att ha fått övertygande feedback angående det töntiga i att sätta engelska namn på allt möjligt kovänder jag. Från och med nu driver jag och denna blogg linjen att det lämpligaste namnet på Kramfors/Sollefteå flygplats är Höga Kustens flygplats.

Annonser

2 thoughts on “High Coast Airport?

  1. Det är faktiskt lite töntigt. Jag fick ett samtal för en avlägsen bekant, eftersom jag är den närmaste norrlänning hon ändå kände. Och hon var mycket förvirrad över att hon landat på Lapland Airport och inte för sitt liv kunde förstå hur hon hela sitt liv varit helt övertygad om att det fanns 2 p:n i Lappland. Det är en menlös bagatell, men lik förbaskat en pinsam sådan.

Kommentarer inaktiverade.