Jag kandiderar

Jag kandiderar till riksdagen, och till en ny mandatperiod i Örnsköldsviks kommunfullmäktige.

Jag kandiderar eftersom jag vet att Norrland kan bättre. Norrland kan åter bli Europas unga, företagsamma region. För det krävs det en attitydförändring, ett nytt ledarskap och en ny politik. Jag tror stenhårt på att vi kan vända utvecklingen i Norrland, och jag tror lika stenhårt på att svaret ligger i liberala reformer, företagande och entreprenörskap.

Mitt absoluta fokus kommer även fortsättningsvis vara Norrlands framtid och utveckling. För denna bloggs läsare är mina frågor och intresseområden välkända. För den som vill fördjupa sig i detta, hänvisar jag till det jag skrivit kring Norrlands framtid och utveckling, samt den debattartikel som delvis är en sammanfattning av det.

Andra frågor engagerar också, såklart. Det är min absoluta övertygelse att Alliansen måste byta fot angående FRA- och Ipredlagarna (och eventuella andra, kommande lagstiftningar). En liberal, frihetlig riksdagsledamot kan aldrig acceptera dessa integritetskränkande lagar. Skulle min kandidatur sluta med en riksdagsplats kommer jag att medverka till att riva upp de lagar jag nämnt, och mobilisera mot liknande nya lagar.

Sen så vore det väl rätt nice att riva upp den företagar-, ungdoms- och invandrarfientliga Lagen om anställningsskydd, när man ändå är igång?

Än är det långt kvar till valet. Dessförinnan ska en centerpartistisk medlemsomröstning säga sitt, och en lång valrörelse ska utkämpas. Med detta blogginlägg ber jag alla som tycker att min kandidatur låter som en god idé att lägga sin röst på mig, först i Centerpartiets medlemsomröstning, och senare på valdagen i september 2010.

Även Örnsköldsviks Allehanda uppmärksammar min kandidatur, läs här.

Annonser

8 thoughts on “Jag kandiderar

  1. Lycka till med kampanjandet Emil och visst ska minst 2 av länets riksdagsledamöter vara centerpartister efter valet 2010!

  2. Jag kommer ju inte att rösta center till riksdagen, men jag hoppas uppriktigt att du kommer in och håller hårt om dina ideal för de flesta är väldigt bra. Lycka till!

  3. Om du nu lyckas med din plan och lyckas övertyga gammgubbarna att riva upp alla integritetskränkande lagar för ”teh internets” så kan du lita på att min röst går till dig 😉 Keep up the good work

Kommentarer inaktiverade.