Varför socialdemokratin förlorar valet 2010 (och alla andra val)

Inlägget är sådär intressant, men läs kommentarerna!

Via Ingerö.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 thoughts on “Varför socialdemokratin förlorar valet 2010 (och alla andra val)

  1. Men om man bortser från kommentarerna och utgår ifrån sakfrågan. Det är väl knappast rimligt att pensionärer ska skatta mer än de som arbetar? En pension går ju på många sätt att likna vid ett bidrag.
    När du väl beviljats pension/bidrag av alla de olika slag, är det inte så mycket mer du kan göra. Räcker inte pengarna så har du små möjligheter att öka summan.
    Som arbetsför kan du alltid byta jobb, söka utbildning som ger extra kompetens och kanske högre lön osv. Men som pensionär är du ju fast. Det är klappat och klart när du väl går över sträcket så att säga.
    Och man kan ju inte påstå att pensionärer har jättemassor med pengar att leva på. Där hyrorna är låga går det väl an, men ju mer central ort, desto dyrare. För att inte nämna dem som blir för gamla/sjuka för att bo i vanliga bostäder. Service-hem, äldreboenden, kanske vissa dessutom behöver speciella äldreboenden och det lär ju kosta därefter.

    Kan du inte skriva ett inlägg om hur du själv ställer dig i frågan? Hur bör samhället trygga pensionärernas situation på bästa sätt enligt Emil?

Kommentarer inaktiverade.