Efter Vi Ungas förbundsstämma

Igår kväll kom jag hem från Vi Ungas förbundsstämma i Vårgårda utanför Göteborg och stupade rätt i säng. Glad, inspirerad och taggad.

Från och med i lördags är jag vice förbundsordförande i Vi Unga, Sveriges bästa ungdomsorganisation. Jag kommer att mer eller mindre dagligen att få vara med och utveckla Vi Unga i ett spännande och mycket viktigt läge.

Vi Unga ger unga människor möjlighet att förverkliga sina idéer och drömmar. De står för engagemang och driv, Vi Unga står för verktyg, kontakter, utbildning och lite finansiering.

Just nu har Vi Unga möjligheter att växa och spela roll som vi inte haft på mycket längre. Ett window of opportunity. För att ta vara på möjligheterna kommer det att krävas hårt jobb. Jag är grymt sugen på att vara en av de som bistår med det.

Annonser

5 thoughts on “Efter Vi Ungas förbundsstämma

  1. Grattis! Jag har dock ett litet problem med Vi Unga, nämligen att jag vann 2000 kronor till att ”uppfylla min dröm”, men jag har aldrig fått mina pengar, eller information om hur jag ska göra för att få dem och nu ska jag flytta från Örnsköldsvik. Vad ska jag göra? Maila mig gärna på stjarnjerry(at)hotmail.com, så kanske du kan hjälpa mig?

  2. Mats, vad jag förstår vann du 2000 i nybildningsbidrag av Stockholms Vi Ungadistrikt. Allt du behöver göra är att uppfylla din dröm genom att bilda en Vi Ungaförening.

Kommentarer inaktiverade.