Erik Hultin i Expressen

Denna Centerpartiets dag i Almedalen ryter Ångermanlands egen Erik Hultin till i Expressen.

Om drygt ett år är det val till riks- dagen, och varken Maud Olofsson eller Centerpartiet har råd att gå till val på ett program som säger att ”vi tycker det som vi kan enas om med andra partier för att visa på vår ”regeringsduglighet”. Vi måste stå fast vid våra värderingar och åsikter på ett helt annat sätt än partiets ledning hittills har gjort.

Den som läser denna blogg vet att jag tycker att Erik är en klok man (och inte helt oäven på dansgolvet). Jag delar till mycket stor del Eriks åsikter. I ett tidigare inlägg skrev jag:

Vi i Centerpartiet måste återfinna vår dröm. I tidigare val har vi varit duktiga på att berätta vår historia, vår dröm för Sverige och Norrland. Jag upplever inte att vi idag lika tydligt kan peka på vår dröm, vad vi jobbar för. Och det börjar dra ihop sig till valrörelse!

I inlägget jag länkar till avslutar jag med att utlova mina egna idéer och tankar kring detta i nästa inlägg. Detta har ännu inte publicerats. Jag kan bara säga att.. Jag jobbar på det.

Annonser