En besvikelse

Med reservation för de sista, ännu oräknade distrikten så kan man väl säga att detta europaparlamentsval knappast kan ses som någon framgång för Centerpartiet. Forne centermedlemmen Björn Pedersen som driver Bloggen Bent beskriver det väl kortast och koncisast:

bloggenbent: Partier som satsade hårt på integriteten går framåt. Resten backar eller står stil. Folkpartiet är Marit Pålsson #euval

Tänk om Centerpartiet hade agerat efter partiprogrammet när det gäller integritetsfrågorna. Då hade vi kapat åt oss en bra bit av piratrösterna.

Ingen skugga ska dock falla på våra centerkandidater. Många har integritetscertifierat sig, och jag våndades länge innan jag kunde bestämma vilken jag skulle kryssa.

Annonser

One thought on “En besvikelse

  1. Tråkigt resultat för er. Men… Ni måste ju byta partiledare. Bara att hon står i direktsändning och försöker släta över dåliga siffror med att centern vinner röster i de tre största städerna säger ju en hel del om vad centern också håller på att förvandlas till. Maud har blivit en ikon för fosterlandsförräderi här uppe. Ledsen att säga det, men ni behöver en ny. Satsa på det du, istället för en plats i riksdagen. 😉

Kommentarer inaktiverade.