Som fan läser bibeln

Håhå, jaja. Elvy tar i från tårna. Nedan ett svar på väg till ÖA.

Som fan läser bibeln

Veckans minst oväntade händelse måste vara att Elvy Söderström nu rycker ut till Tommy Dickens försvar. Även Elvy lyckas kraftigt misstolka förra årets bloggpost och mina svar på Dickens artikel, liksom när fan läser bibeln. Jag har svårt att tro att någon som nått posten som kommunstyrelsens ordförande på allvar skulle ha så svårt att uppfatta nyanser i en skriven text.

Att Elvy Söderström och Tommy Dickens nu rycker fram i gemensam front är väl någonstans det slutgiltiga beviset på hur socialdemokratin och väl valda delar av kommunens förvaltning växt ihop i Örnsköldsvik. Detta är ett demokratiskt problem, och har ingenting med åsiktsregistrering eller munkavle att göra. Det är ironi på hög nivå att Elvy och Tommy bekräftar min tes genom att bestrida densamma.

Återigen hänvisar jag till min blogg, emilkallstrom.se, för längre resonemang och historik i denna fråga. Här finns också möjlighet för alla som vill att kommentera och ställa frågor om man har svårt att förstå vad som menas.

Emil Källström

Annonser