Jens Olof Stolpe

n552923873_50231

I november skrev jag om en kille som gick på min skola under rubriken ”En riktig entreprenör”. De orden tyckte jag passade bäst för att beskriva Jens Olof. Idag på eftermiddagen gick Jens Olof bort. Allt för tidigt, med allt för mycket kvar att genomföra av sina många idéer och planer.

Jag var aldrig mer än ytligt bekant med Jens Olof, vi snackade ibland på handelsfesterna, i korridoren och på facebook. Han var sugen på att hänga på till Stureplanscentern nångång. Jens Olofs sista uppdatering på Twitter säger allt om den bild jag fick av honom:

Jag är lycklig! Farmors operation gick bra idag! Vädret håller med mig genom solens sken och glädjen är total!

Omtänksam, glad och öppen inför det goda i livet. En inspiration att bära med sig för alla som fick förmånen att träffa Jens Olof.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One thought on “Jens Olof Stolpe

Kommentarer inaktiverade.