Back from Norrlandsturné

För tredje helgen i rad har jag varit i Norrland. Hä känns skönt.

Gårdagen spenderades i Härnösand där SV Västernorrland hade regionstämma. En städad och trevlig tillställning, trots fajt om ordförandeklubban. Den nya styrelsen har många utmaningar framför sig. Lycka till!

Med på stämman var Ragnhild Persson som sitter i Kultur- och fritidsnämnden, den nämnd jag lämnade för snart ett år sedan. Hon var glad som alltid och öste beröm över sin nya gruppledare, Soledad Henriquez. Kul! Det är nästan så att man saknar den gamla nämnden.

Idag är jag omnämnd som en av de som bloggar politiskt i Örnsköldsvik i Örnsköldsviks Allehanda. Vi är en växande skara. Hittills är det bara Esjbörn Jonsson av våra sossar som vågat fatta tangentbordet. Elvy Söderström anser sig inte ha tid, liksom alla andra ledande socialdemokrater i kommunen. Det är bara att tacka och ta emot för oss i Alliansen.

Annonser