Göran Sydhage

Dagens politiska bomb hamnar kanske lite i skymundan av hockeyhändelserna. Men att Göran Sydhage blir stockholmare, det är big news.

Göran Sydis Sydhage har nästan suttit i kommunfullmäktige sen Örnsköldsvik fick stadsprivilegier 1894. Men nu är det andra bullar som gäller. Kristdemokraterna centralt kan behöva Görans hjälp som organisationschef i kampen om opinionssiffror på rätt sida 4 %-spärren.

Jag vill passa på att tacka för våra nära tre år tillsammans i kommunfullmäktige, Göran har varit och är en trevlig bekantskap.

För övrigt är det roligt att Fredrick Federley dribblade bort hela bloggosfären och riksmedia idag. Först kräver han på sin blogg en regeringsombildning, varpå hela bloggosfären och riksmedia hänger på och skriver så fingrarna blöder. Sen går han ut och säger att han bara ville bevisa vilken makt bloggarna och övriga sociala medier har idag. Man kan ana att ett gäng gammeljournalister och bloggare är lite förnärmade just nu.

Träffar Fredrick imorgon, ska ge honom en high-five för bedriften.

Annonser

One thought on “Göran Sydhage

  1. Jovars, lite småkul, men med kamikazeanstrykning. Gick månne de sista skärvorna av trovärdigheten åt till att skapa poängen?

Kommentarer inaktiverade.