Fredagsfunderingar

Kom just hem från Solebo utanför Härnösand. Har spenderat kvällen på att hålla ett utbildningspass i förenings- och mötesteknik på LRF:s spetsutbildning. Gårdagen tillbringades i Östersund där Jämtlands Vi Unga hade distriktsstämma och valde om den fortfarande ganska nya distriktsordföranden Maja Persson. Det var, som alltid, lovely att åka buss Östersund-Örnsköldsvik klockan 0705 i morse.

Har inte kommenterat Sekab på länge. Har inte riktigt haft tid att skriva om alla turer den senaste veckan, med värderingar hit och hemlighetsmakeri dit. För senaste nytt rekommenderar jag i stället Dans blogg. Han är ju mitt i hetluften, så att säga.

Men ska vi tippa att Elvy S drog årets djupaste suck av lättnad när det stod klart att revisorerna inte rekommenderade nedskrivning av värdet på bolaget? Det hade i värsta fall inneburit alla skattehöjningars moder för att täcka den smällen. Nu kan alla Örnsköldsviks skattebetalare andas ut, i alla fall för den här gången.

För övrigt så rekommenderar jag starkt läsning av denna artikel. Ett fantastiskt exempel på hur ungas engagemang och kunskap tas till vara.

Annonser