Härnösand – Först in i framtiden!

Residensstaden lever upp till sin gamla paroll. På vissa områden. Som första kommun i länet har man i alla fall fattat att det finns ett fenomen som heter bloggar, och att man har politiskt engagerade som använder sig av detta fenomen för att kommunicera sina tankar, åsikter och budskap.

Inte nog med det. Härnösands kommun fattar även att detta är något bra, och har därför tagit fram en egen variant av Centerbloggar.se, en sajt där man radar upp Härnösands politiska bloggar. Verkar vara lite väl misstänkt bra tajming att man drar igång detta just när kommunalrådet Jonny Lundin just fått rulle på bloggandet…

Spana in.

Annonser

3 thoughts on “Härnösand – Först in i framtiden!

  1. Ja det är verkligen en grym idé. Jag tror att Örnsköldsviks kommun följer efter inom en tioårsperiod…

Kommentarer inaktiverade.