LRFs spetsutbildning i Västernorrland

Hade missat detta, men kolla för allt i världen in denna nyhet. LRFs spetsutbildning för unga från Västernorrland har dragit igång för säsongen. Som distriktsordförande i Vi Unga var jag med och arbetade fram arbetsformerna för förra omgången, som också var den första.

De intervjuade är alla kändisar. Syster Karin och Vi Ungaiten Simon talar klokt om ungt engagemang, och världens bästa Susanne, LRFare och engagerad inom SV, är lika klok om föreningslivets framtid.

LRF i allmänhet och i Västernorrland i synnerhet är grymt duktiga. När andra folkrörelser tappar medlemmar och fegar sig i största allmänhet går LRF framåt. Man har för närvarande 168 000 medlemmar, om jag minns rätt från artikeln i förrförra Land Lantbruk.

Eftersom resurserna används så pass klokt att man satsar stort på att fylla leden med nya, unga förtroendevalda och anställda, kommer rörelsen säkerligen glänsa länge än.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One thought on “LRFs spetsutbildning i Västernorrland

  1. Emil! Skulle inte jag få spotify av dig?! Nästa helg kommer jag till stockholm, monster snackade om en moneybrotherkonsert, det vore ju nåt! Kram från syster.

Kommentarer inaktiverade.