Same old story

Min nya favoritbloggerska på allehanda.se, Maja Lindborg, har stött på Örnsköldsviks låtsas-påverkansforum för unga, närmare bestämt Alneskolans kulturråd:

Jag tycker att det är bra att kommunen vill lyssna på vad vi ungdomar tycker. Men det vore ju bra om de tog hänsyn till åsikterna också! Vad är det för mening med att tycka till om någonting om ingenting händer!?

Läs hela Majas bloggtext här.

Förutom kulturråd och elevråd bränner Örnsköldsviks kommun även iväg några miljoner på ett projekt kallat ungdomsdialogen. Skrev om det här förra året.

Kommunen drar ner på bidragen till det civila samhället, för att sedan lägga miljonbelopp på att själva försöka fylla samma funktion som det civila samhället ska fylla. Eftersom kommunen gör jobbet så pass mycket sämre, är det inte bara korkat. Det är även dumt.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.