Spontanliberalism

Uppdatering: Tack Martina Gulino som myntade begreppet jag nedan gör till mitt!

Socialliberalism. Neoliberalism. Nyliberalism. Klassisk liberalism. Nationalliberalism. Neolibertarianism. Paleolibertarianism. Ordoliberalism. Marknadsliberalism.

Vem orkar bry sig?

Jag tar strid för människan mot systemen. Tycker att folk borde få välja själva, snarare än någon snubbe på kommunen, landstinget eller något departement. Entreprenörer och människor med idéer ska få växa utan att hållas tillbaka av samhället. Konkurrensutsättning är en bra idé. Likaså platt skatt. Staten ska inte äga företag i onödan.

Hur jag kom fram till det? Det är helt enkelt det vettigaste. Jag gick på magkänslan, och hamnade i liberalismen och i Centerpartiet.

Jag är spontanliberal, helt enkelt.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One thought on “Spontanliberalism

Kommentarer inaktiverade.