Lars Ohly for finansminister!

Ja jäklar. Nu kom de till slut ”överens” på vänsterkanten. Jag har ju tidigare varit lite lätt skeptisk till vänstertrekantens göranden och havanden (här och här), och jag måste erkänna att den skepsisen inte helt försvunnit.

Vilket departement får Lars ”Marx” Ohly ta hand om? Blir det vänsterns eller sossarnas skattehöjningar man går till val på? Eller bådas? EU? Listan kan göras lång. Ska bli kul att se hur länge de kan hålla sig från att hacka på varandra. Något man för övrigt hade svårt med redan i gårdagens Agenda på SVT.

Inte heller Dan är särskilt imponerad. Och Stefan Lundkvist klämmer till med godbiten ”Socialdemokraterna […] verkar ju dansa efter finansminister Borgs hästsvans.” Läs här.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.