Alfredshem

Har spenderat sista halvan av helgen i Göteborg, hållit i några pass på Vi Ungas ordförandekonferens och träffat representanter från distriktsordförandekåren och valberedningen för att diskutera systemet med Vi Ungas arbetsgrupper. Kul, givande. För mer info, läs Vi Ungabloggen.

I Götet träffade jag Tor, Mattias, Jocke och Simon som presenterade sitt nya musikaliska projekt. Alfredshem. Låter som en ung Håkan Hellström som råkade födas med utsikt över Domsjöfabriken. En gammal, god orgel i bakgrunden på låtarna ger det speciella ”Alfredshemsoundet” som kommer bli ett begrepp.

LYSSNA HÄR!

Själv tycker jag mest om den blivande trackshiten ”Cheap Mondayjeans på Victor Hedman”, men även ”E4”,en levande skildring av den stad jag älskar, är en modern klassiker.

LYSSNA HÄR!

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.