Bra, Övikshem

Övikshem renodlar verksamheten. Förhoppningsvis leder man vägen för resten av den kommunala sfären i Örnsköldsvik.

Artikeln jag länkar till är ljuv läsning för mig. Man gör ungefär det jag argumenterat för i kommunfullmäktige, här på bloggen och i artiklar sen jag började engagera mig politiskt.

För Övikshems del innebär det att bolaget går från att vara en produktionsorganisation till en beställarorganisation.

Precis vad det handlar om! Kommunen ska vara skitbra på att beställa den verksamhet man vill se, och ännu bättre på att följa upp och se till att man får det man beställt. Vem som sen utför arbetet är mindre viktigt.

Kristina Sandin på ÖA ringde idag och ville ha några kommentarer kring ungt engagemang. Ska bli intressant att läsa artikeln, som tydligen handlade om att eleverna på Ängetskolan ville samla alla Örnsköldsviks elevråd för att samverka. Kul!

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.