Tur som en tok

Ja jäklar. De senaste dagarna har jag haft flyt.

Började med att jag skulle med tåget till Linköping för ett snabbt möte igår morse. Tåget gick 0820. Väcktes 0800 av en av de lumparpolare jag hade slafandes i soffan. Det tar ca en kvart att ta sig till centralen från mitt nuvarande residens. Jag hann med en komfortabel 30-sekundersmarginal.

I morse vaknade jag 0745 av ett sms. En kvart senare sprang jag in genom handelshögskolans portar för att skriva tenta, som började 0800. Jag hann.

Tror dock inte att detta är hållbart i längden. Måste ta tag i mina morgonrutiner. Allt kommer bli bättre efter helgens flytt.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One thought on “Tur som en tok

  1. Kommer du på något bra sätt att komma upp på morgonen eller någon bra väckarklocka med hemskt ljud så får du gärna tipsa en annan som lider av dåliga morgonrutiner.

Kommentarer inaktiverade.