Arbetslinjen – satanisk?

Mona Sahlin blir ju bara mer och mer pinsam. Nu är regeringens jobbpolitik inte bara orättvis. Den är såpass onskefull och illasinnad att hon känner sig tvungen att kalla den sataaanisk!

Jag vet inte hur många av anständighetens gränser hon klampar över. Vad säger Elvy Söderström, Leif Lindholm eller de lokala socialdemokratiska hejaklacksledarna Esbjörn Jonsson eller Torbjörn Westman om partiledarens nya språkbruk?

Ovanligt att någon i storpolitiken tar till såpass religiöst laddade kraftuttryck. Och i det här fallet blir det ju helt fel. Rimligtvis är det väl kristdemokraterna som har bäst förutsättningar att säga vad som är himmelst eller sataniskt?

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One thought on “Arbetslinjen – satanisk?

Kommentarer inaktiverade.