Grymma centerbrudar

Igår på lunchen innan fullmäktige passade jag på att ha lite utbildning i administration av Centerpartiet i Örnsköldsviks hemsida för några av våra verksamhetsledare, Kristina Karlström och Anna-Lena Lindberg och vår kanslist Barbro Olsson.

Jag visste ju på förhand att det var stjärnor jag hade att göra med, men en sån här turn-out hade jag aldrig väntat mig. Ett dygn efter avslutad snabbutbildning har Kicki skrivit en rapport från fullmäktige och Barbro informerar om nominering till nästa års kyrkoval.

Centerpartiet.nu kommer att bli än mer läsvärd framöver!!

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 thoughts on “Grymma centerbrudar

  1. Läste om nomeneringarna till stiftet. Jag förstår inte, vad har Örnsköldsviks kommun med saken att göra? Kyrkan är indelad i stift som i sin tur är indelade i församlingar..någon kommun indelning finns inte. Kyrkans indelning i stift och församlingar behöver dessutom inte alls samanfalla med kommungränserna.

Kommentarer inaktiverade.