Fullmäktige på måndag

Det blir en hektiskt helg. På lördag är det årets fest, Gasquen, efter den första tentaperioden avklarats. På söndag klockan tidigt sätter jag mig på ett tåg som går till Göteborg för ett snabbt möte med Vi Ungas organisationsutvecklingsgrupp. Klockan sex är jag tillbaka i Stockholm för att sätta mig på Arlanda Express för vidare transport till Örnsköldsvik. På måndag är det fullmäktige.

Måndagens möte ser ut att bli en ganska trivsam tillställning, lagom lång ärendelista och några punkter där det möjligen skulle kunna hetta till lite.

Göran Sydhage har skrivit en interpellation till kommunstyrelsens ordförande där han undrar vad som händer med kommunens avtal med Folkets Park efter att kommunen köpte fastigheten av föreningen. Som avtalet ser ut får föreningen ersättning för sina fastighetskostnader. Kostnader som rimligen inte föreligger nu när man inte har någon fastighet.

Kanonbra initiativ av Göran att väcka liv i frågan igen. Att sossarna använder kommunens pengar för att täcka upp för den egna rörelsens misslyckanden är och förblir en skandal, och vi har allt att vinna på att frågan lever vidare.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.