Valvinst 2010!

Mona Sahlin kommer aldrig att bli Sveriges statsminister. Frågan är hur länge hon tillåts vara Sveriges oppositionsledare.

Som anhängare av ett parti med vettiga, liberala åsikter har de senaste dagarna varit ytterst njutbara. S, V och Mp fixar Alliansens valvinst helt själva.

Dagens uppslag om oppositionen i DN var komik på för DN helt okej nivå. Mona säger att hon blivit missuppfattad och att dörren till vänstern inte är stängd. Lars Ohly är (skade-)glad och smajlar inför journalisterna. Han ska vara med i regeringen! Maria Wetterstrand säger att vänstern tvärtom är fortsatt utestängda och att ingenting ändrats.

Jämför med Alliansens startskott för fyra år sedan, också det två år innan valet. Alliansen var en succé som höll ända fram till valet. Det här misslyckandet kommer sannolikt hemsöka vänstern fram till valet.

Mona Sahlin är guds gåva till borgerligheten.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.