Trevliga fredagsnyheter

Här sitter man och slöpluggar lite en fredagskväll, trött efter ett mycket lyckat besök i Östersund igår. Helt plötsligt kommer det ett mail från SSE Business Lab, Handels företagskuvös. De har haft en tävling om bästa affärsidé för oss förstaårsstudenter.

Och dra på trissor – jag vann. Priset är inget mindre än en resa till Barcelona. Ska bli sweet.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

8 thoughts on “Trevliga fredagsnyheter

  1. Nån som blir förvånad? Hörde jag nån där längst bak i salen? Hur mycket får jag för en tappad haka? 20? 25 bjudet! Första, andra.. tredje! Den går för 25 jämnt! Grattis 🙂

  2. Hej Emil!
    Kul för dig å grattis, fast det borde ju ha varit la belle France i stället tycker jag (=Gunilla). Hamnade på din blogg via vissa länkar från over there. Ha det bra i höstmörkret önskar Gunilla o Peter up north 🙂

Kommentarer inaktiverade.