Norrlandsoffensiven!

Här har vi en blogg att spana in framöver. Om några veckor går Norrlandsoffensiven av stapeln, 120 centerpartister från Norrlands alla hörn träffas i Lycksele för att smida planer för hur vi ska göra Sveriges röda halva lite grönare och skönare.

Själv missar jag den. Fan. Har tentor, Gasque och göteborgsbesök inplanerat sen tidigare. Eventet kommer säkerligen bli en succé. I händerna på bland andra Jonas Rask Samuelsson, Johan Kling och vår egen blogglöse Calle Jonsson, kan det bli annat?

Imorgon pyser jag iväg till Östersund för att snacka med de få men tappra jämtländska Vi Ungaiterna. Får även träffa Jimmy Eriksson för första gången, som nyligen började arbeta inom SV för att utveckla vårt ungdomsarbete i Jämtland och Västernorrland. Har hört enbart bra grejer om den killen så det ska bli kul att smida lite planer inför framtiden. Även det en form av Norrlandsoffensiv.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One thought on “Norrlandsoffensiven!

  1. Ett möte en Vi unga klubb…kan det bli bättre? Vlka tjejer som bara kliver fram och berättar vad som behövs göras! Så klart – så skoj!

    För övrigt ser jag framemot norrlandsoffensiven med spänt sinne, som alla andra i länet verkar göra – i feel good *nanana*

Kommentarer inaktiverade.