Big Vi Unganews

Lite nu och då avhandlas här på bloggen Förbundet Vi Ungas bizznizz. Nu är en sådan gång. Två tunga puckar måste luftas:

Jag har fått egna visitkort. Det ser sjukt proffsigt ut.

Vi Unga har fått beviljat pengar åt en ”Landsbygdsinspiratör” som ska hjälpa våra distrikt att dra nytta av de LEADER- och landsbygdsprogram som finns. Kan bli betydelsefullt för Sveriges landsbygdsungdom, och förhoppningsvis får Örnsköldsviks unga en släng av sleven.

Imorgon är det jag som styr stegen mot Sergels torg och lyssnar till bland många andra Magnus, som talar vid Hoppets demonstration mot FRA-lagen. Imorgon är ju riksdagens högtidliga öppnande så det är väl meningen att våra folkvalda ska få det hett om öronen.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.