Tack, kära Alliansregering

Nu är Örnsköldsviks Socialdemokratiska Arbetarekommuns värsta skräck ute på remiss, nämligen LOV, Lagen Om Valfrihetssystem.

Det handlar helt enkelt om fler aktörer på till exempel marknaden för äldreboenden eller hemtjänst. Sweet.

Om lagens intentioner uppfylls, alltså till exempel att våra äldre själva ska kunna välja utförare av den vård och omsorg man har rätt till, innebär detta ett lyft för alla. Det är jag själv som vet vad jag vill ha och hur jag vill ha det, inte politiker eller tjänstemän på kommunen.

Köksbordsdemokrati.

Och glöm nu inte, när vi skriver 2010 och denna reform blivit genomförd och börjat fungera, hur sossarna med näbbar och klor kämpat för att slippa ifrån valfrihet i välfärden. De vill inte välja själva, och de vill inte att någon annan ska kunna göra det heller. Rösta inte på dem.

LOVa mig det

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One thought on “Tack, kära Alliansregering

Kommentarer inaktiverade.