Stockholm

Nu är jag på plats på Södermalm där jag kommer att spendera större delen av min tid de närmaste månaderna. Igår var det inskrivning på Handelshögskolan och igår kväll var det premiärfest för mig i Handelspuben.

Bratsen och Öfre Östermalmsgänget jag bävat så inför att träffa verkade vara sjuka igår. Knappt en enda så långt ögat kunde nå.

Mitt i all introduktion ringde Lena Lundin på Kultur- och fritidskontoret. Hon undrade om jag inte kunde komma på nämndssammanträdet på onsdag för att bli avtackad. Jag blev tyvärr tvungen att avböja medverkan.

Idag lunchade jag med Sara Kappelmark som är förbundsordförande i Vi Unga. Vi hade lite för-intro inför helgens förbundsstyrelseintroduktion. Vi snackade lite om vad jag vill göra i förbundsstyrelsen och vad Vi Unga står inför och vilka val vi måste göra.

För övrigt har Örnsköldsviks kommun fortsatt svårt att hitta någon villig att styra den kommunala skutan. Bloggade om det tidigare i vår, och det jag skrev då stämmer fortfarande.

Annonser
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.